Reparationer och tester

Äger du en växtskyddsspruta - tänk på att följa Jordbruksverkets regelverk. Var rädd om vår miljö, din investering och inte minst dig själv.

Vi på Söderberg & Haak i Staffanstorp och Ekeby kan stoltsera med två certifierade testare, Anders och Marcus. Och inte bara det - vi har även Tor på reservdelslagret som arbetat med växtskyddssprutor i stora delar av sitt liv. Det innebär att vi har en genuin och stor kompetens inom området.
 
Vi är extra stolta att berätta att vi nu har direktkontakt med både AMAZONE och DANFOIL på servicesidan och därmed också kan utföra både reparationer och tester.
 
 

Beställ funktionstest under 25 januari till och med 1 februari för utförande i vårt val,  så har du förlängd kredit tom 14/4-2019 – gäller även för reservdelar och/eller reparation i samband med testet. Tänk på att vårt pris är inkl rapport till Jordbruksverket.   Vid reparation i samband med testet erhålls dessutom 10% rabatt på reservdelar/slitdelar.

Ring verkmästare Jörgen 046-25 92 70 eller reservdelsman Tor 0733-22 09 45 för att boka upp test eller för att beställa delar.

Följ oss på