Verkstad

Våra verkstäder ger alltid bästa service

Våra lokaler i Önsvala och i Ekeby ger oss stor och välanpassad verkstadsyta där vi kan ta in fler maskiner samtidigt.

 

För att ge dig som kund bästa möjliga service har vi delat upp verkstadsresurserna i tre delar. Lantbrukssidan (med Jörgen Mårtensson som verkmästare i Staffanstorp och Ekeby), Entreprenadsidan (med Henrik Esbjörnsson ansvarig) och som tredje ”ben” småmaskinsidan som du bokar via reservdelsavdelningen

Denna uppdelning har gjorts för att du ska kunna få den mest kompetenta och snabbaste hjälpen från oss. Den stora kunskap vi har inom respektive områden och kontinuerlig vidareutbildning via våra leverantörer, möjliggör för oss att kunna ge dig service med hög kvalitet.

 

 

För att vi ska kunna ge dig den absolut bästa reservdelsservicen ber vi dig att ha serie-/chassinummer tillgängligt på din maskin/produkt, innan du kontaktar oss. Om du inte har ett serienummer på Husqvarnas produkter är vi tacksamma om du har modellbeteckningen och vilket år du köpte den.

Under vår- och skördesäsong ställer vi upp i vått och torrt då vi har jourservice vardagskvällar och helger. Antingen kommer du till oss eller kör vi ut till dig och åtgärdar problemet på plats. Vi har fullt utrustade servicebilar som är klara för "utryckning".
 


 

Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Och vi fortsätter med service.

Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga och trygga relationer. Därför fortsätter vi att ge service på både New Holland, Case IH och JCB utan att för den delen ge avkall på serv ice och kompetens för Deutz, Amazone, Krone, Dalbo och inte minst Komatsu.

 


 

Vi följer överenskomna branschbestämmelser

» LANTBRUK 16« – leveransbestämmelser för lantbruksmaskiner m.m.

» Allmänna Bestämmelser för Leveranser av Anläggningsmaskiner och Tillbehör, Redskap mm för Yrkesmässig Verksamhet

» Reparations- & servicebestämmelser för mobila arbetsmaskiner, redskap, utrustning och tillbehör
 Slangpressning

Våra nya verkstadslokaler har gett oss möjlighet att bygga ett specialanpassat rum för pressning av hydraulslang. Rummet är fullständigt avskärmat från verkstadens rök och damm och har komplett utrustning för pressning av hydraulslang för såväl lantbruks- som entreprenadmaskiner.

Mycket välkomna!

 


 

Öppettider


Måndag - fredag 07:15 - 16:00

För bästa service - ring oss på telefon:

Lantbruksverkstaden, 046-2765256
Entreprenadverkstaden, 046-2765257
Grönyteverkstad, 046-2765258

Följ oss på