Butik / Reservdelar

Besök någon av våra två butiker

I våra stora lokaler på Önsvala, strax utanför Staffanstorp och i Ekeby vid Helsingborg, har vi fantastiska förutsättningar att ge våra kunder snabbast möjliga reservdelsservice. Dessutom har vi en stark backup från våra leverantörer, som snabbt ordnar fram de reservdelar som behövs. En stor fördel är självklart närheten till moderbolaget Söderberg & Haak Maskin AB och dess så gott som heltäckande reservdelslager.Butiken erbjuder alla nödvändiga maskintillbehör såsom oljor, kemikalier, belysning och verktyg för både yrkesman som privatperson. Det är viktigt att du ska kunna lita på vår kvalité och service.

För att vara en heltäckande leverantör för alla parter så säljer vi även trädgårdsmaskiner från framför allt Husqvarna. Här är det allt från handjagaren till Riderklipparen och robotklipparen Automover. Vi saluför även motorsågar, röjsågar mm och inte minst viktigt skyddskläder. Stanna gärna till vid vår skoavdelning där du hittar de funktionella och praktiska - samt numera moderna - kängorna BLUNDSTONE till bra pris.

Leksaker?  Visst säljer vi det! De maskiner som vi säljer i ”full size” finns även som leksaker. ”Ska mamma och pappa ha en ny fin maskin så ska naturligtvis även barnen ha en!”.

Har du ingen möjlighet att besöka oss så går det bra att besöka vår webbutik.

 

Våra öppettider

07:15 - 16:00

För bästa service ring alltid 25 92 70

Riktnummer 042 för Ekeby och riktnummer 046 för Staffanstorp.

 

Följ oss på